Előfizetői tartalom

Amerikai befektetők vásárolják fel Magyarországot

Portfolio
2016 első hat hónapjában a közép- és kelet-európai országokba (Oroszország nélkül) irányuló kereskedelmi ingatlan-befektetések 59 százalékkal haladták meg a tavalyi év első félévében regisztráltat és több mint 5 milliárd eurót tettek ki. A várakozások szerint az év második fele is jól alakul majd, a régió minden országa kiválóan teljesít - derül ki a CBRE legfrissebb elemzéséből.

2016 második negyedéve kivételes időszak volt Közép- és Kelet-Európában: 2015 hasonló időszakához képest 157 százalékkal nőtt a befektetési forgalom. Az eladások 60 százalékát nagyszámú vidéki ingatlanokra kötött tranzakciók tették ki, főleg Lengyelországban, ahol a forgalom 75 százalékát egy rekordméretű, az Echo Investment portfóliójának a Redefine alap által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés