Előfizetői tartalom

Áremelés, leálló fejlesztések: sötét jövőt ígér 2015

Portfolio
"Az elmúlt hetekben, hónapokban számos olyan hír érkezett, amely megmozgatta a kiskereskedelmi szektort. A plázastop néven elhíresült szabályozás meghosszabbítása, az élelmiszer felügyeleti díj megemelése, a vasárnapi zárva tartás bevezetése és egyéb korlátozások mellett azonban több új projektről is érkezett hír. Mit gondolnak, mit hozhat 2015 a kiskereskedelmi ingatlanok szempontjából? Számítanak-e új bérlők érkezésére, új létesítmények építésére?" - ezeket a kérdéseket tettük fel a szakértőknek.

Karai Péter, értékesítési és marketing igazgató - kereskedelmi ingatlanok, Futureal 2015 egy újabb, nagyon komoly kihívásokkal teli év lesz a kiskereskedelemben, hiszen a szektort érintő jogszabályváltozások és a közelmúltban elfogadott új rendelkezések jelentős hatással lesznek a piaci folyamatokra. A vasárnapi nyitva tartás részleges tilalma érzékelhető forgalomcsökkenést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés