Előfizetői tartalom

Eladtak egy bevásárlóközpontot Győrben

Portfolio
Az Indotek Group 2018 novemberében állapodott meg a CA Immoval a 16 500 négyzetméteres győri Dunacenter bevásárlóközpont befektetési tranzakciójáról. A bevásárlóközpont Győr nyugati részén, az M1-es autópálya lehajtó közelében helyezkedik el és 20 kereskedelmi egységgel működik. Az épület a 2009 októberi megnyitása óta stabil szereplője a város ingatlanpiacának. Az eladót az értékesítés során a Colliers International képviselte.

"Iroda funkciójú kereskedelmi ingatlanok specialistájaként az évekkel ezelőtt Magyarországon is elkezdett portfóliótisztítás utolsó lépése a Dunacenter értékesítése. A gazdasági mutatók élénkülésével párhuzamosan az elmúlt években folyamatosan tapasztaltuk a kereskedelem fellendülését, melyet kihasználva új szerződéskötések és meglévő szerződéseink hosszabbítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés