Előfizetői tartalom

Elképesztő fotók Budapest legújabb négycsillagos szállodájáról

Portfolio
Korábban már beszámoltunk róla, hogy megnyitotta első szállodáját a Hilton Garden Inn Budapesten, a Magyar Állami Operháztól alig 100 méterre. A 214 szobás új szálloda a Hilton harmadik egységeként csatlakozik a lánchoz tartozó már meglévő két hotelhez. A szálloda bejárásán voltunk, íme a legújabb fotók az elkészült szállodáról, a szobákról és a panorámás tetőteraszról.

A négycsillagos Hilton Garden Inn Budapest City Centre a Hilton harmadik budapesti egységeként csatlakozik a jól ismert Hilton Budapest és a Hilton Budapest City szállodákhoz. Az új szálloda az Andrássy út közelében, a Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre a VI. kerületi Lázár utca 11-13. szám alatt épült fel. A 100 éves Hilton brand 130 országban van jelen, ahol mintegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés