Exkluzív képek az ország legújabb csúcsétterméről

2014. április 14. 14:30    
nyomtatás
 
Mától várja vendégeit az ország legújabb csúcsétterme, gasztronómiai fellegvára, a szuperluxus pesti pláza, az il Bacio di Stile tetején lévő, nemes egyszerűséggel l'Occhio di Stile-re (vagyis "A Stílus Szeme") keresztelt fine dining étterem és bár.


Az étlapon szereplő fogásokat az étterem executive chefje, Fernando Trump álmodta meg, aki Dubaj - és a világ - legmagasabb épülete, a Burdzs Kalifa tetején található At.moshpere-ből igazolt át Budapestre. Az ételeket a modern európai konyha ihlette, a kulináris élményről pedig a főszakács mellett egy közel tizenöt szakácsból álló stáb gondoskodik. Az öt előételből, hat főfogásból és öt desszertből álló menüsor mellé közel 300 fajta borból választhatnak a vendégek.

Az étterem sommelier-je a spanyol Francisco Rubiales, míg a "food and beverages" vezető az olasz Alessio Vanini, aki a shanghaji Ritz-Carltont hagyta ott Gattyán György új éttermének kedvéért.

"A bárban rendszeresen megfordulnak majd hazai és nemzetközi fellépők is, de ezek legtöbbször meglepetésvendégek lesznek" - mondta Küttel Gábor marketingvezető. Bár a következő fellépők személye még valóban rejtély, azt lehet tudni, hogy a VIP megnyitón Craig David lépett fel a mintegy 100 fős vendégsereg előtt.

De mennyi, az annyi?

Információink szerint jelenleg kétfajta kóstoló menü közül választhatunk, melyből az egyik vega, a másik pedig "sima" (vagyis húsos). A húsos változat 33 ezer forintba, míg a vega 25 ezer forintba kerül, és mind a két menüsorhoz plusz 14 ezer forintért kérhetünk borválogatást.

A bárban, a végtelen számú whiskey és konyak mellett, természetesen akár sört is lehet kapni. A "folyékony kenyér" legolcsóbbja az 1000 forintba kerülő félliteres Primator Premium, a sörkínálat egyik legdrágábbja pedig az 1600 forintért árult Fullers stout, ami a jól ismert Guinness-hez hasonlítható. A kávé, hasonlóan a lenti bárhoz, ami az üzletház földszintjén működik, szinte már zavarbaejtően olcsó a helyszínhez és a többi termékhez viszonyítva. A presszókávé 400 forint, a cappucino és a latte 500, de a legkülönlegesebb kávé is "csak" 800 forint a bárban. És egy különlegesség, ha igazán le szeretnénk nyűgözni a választott hölgyet/urat, avagy a barátokat, akkor mindenképpen kérjünk 4 cl The Last Drop konyakot, poharanként 110 ezer forintért.

És néhány friss fotó a panorámájára is rendkívül büszke étteremről.

Exkluzív képek az ország legújabb csúcsétterméről

Exkluzív képek az ország legújabb csúcsétterméről

Exkluzív képek az ország legújabb csúcsétterméről

Exkluzív képek az ország legújabb csúcséttermérőlElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium