Előfizetői tartalom

Hatalmas hitelből épül az új budai pláza (fotók)

Portfolio
A Futureal-csoport 150 millió euró (mintegy 48 milliárd forint) értékű hitelszerződést kötött az UniCredit által vezetett banki konzorciummal. Buda egyik legnagyobb bevásárlóközpontjának fejlesztését az UniCredit és az Erste Csoport azonos arányban finanszírozza. A bruttó 137 ezer négyzetméteres Etele Plaza a főváros első okosplázája lehet, a kivitelezés már teljes kapacitással folyik - szerepel a cégcsoport közleményében.

A két bankcsoport egyenlő arányban 10 éves futamidőre összesen mintegy 150 millió euró (48 milliárd forint) értékben nyújt hitelt a Futureal-csoport fejlesztésében megvalósuló Etele Plazára. A cégcsoport legújabb kereskedelmi projektje a főváros egyik legnagyobb bérbe adható területtel rendelkező bevásárló- és szórakoztatóközpontja, egyben a budai oldal egyik legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés