Előfizetői tartalom

Kiadná az üresen álló üzleteit a pesti kerület

Portfolio
Budapesten több ezer lehet azoknak az üzlethelyiségeknek a száma, amelyek jelenleg üresen állnak, ez pedig nagy bevételkiesést okozhat az önkormányzatoknak, társasházaknak vagy magántulajdonosoknak. Emellett a lakókörnyezet is rendezetlenebbnek tűnik, amikor egy utcában számtalan üresen álló, lepusztult üzlethelyiség sorakozik. Vélhetően a bevételek fenntartása érdekében listázta a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. is a tulajdonában álló, jelenleg kiadó ingatlanokat.

Az önkormányzatoknak is érdekük, hogy a kiadatlan ingatlanjaiknak bérlőt találjanak, a bevételszerzés mellett pedig a lakók számára is kedvező lehet, hogy nem kell az üresen álló, bezárt üzletek nézniük minden egyes nap, melyek a környék összképét is rontják. A XIII. kerületben jelenleg még csupán 6 ilyen helyiséget hirdettek meg a vállalkozók számára, a kezdeményezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés