Előfizetői tartalom

Magyarok is megtalálták a fejőstehenet a hotelpiacon

Megtetszett a fejlesztőknek az Andrássy út páros oldala: a BIF Nyrt. és a BDPST Zrt. egymástól nem túl messze alakítja ki saját butik hotelét. Mindketten egy egyre gyorsabban robogó vonatra, a butik hotelekére kapaszkodtak fel. Vannak elődeik és lesznek utódaik is, mert a jelek szerint egyre több beruházó kap rá erre a bizniszre. Budapesten a Belvárosban egymás után újítják fel az erre alkalmas patinás bérházakat és van még hová fejlődni. A minap lezajlott HOTCO nemzetközi hotel befektetési konferencián több külföldi és hazai szakember is úgy nyilatkozott, hogy erősödik a kereslet az ilyen szállodák iránt Magyarországon.

A magyar és külföldi befektetők a jelenlegi irodapiaci hozamot (5,75%) meghaladó 6,5-7,5%-os prime hozam reményében vágnak bele az új befektetésekbe. Ezt az adatot a Colliers International 2018-as összefoglalója is megerősítette, hozzátéve: a befektetői érdeklődés várható növekedése miatt további hozamcsökkenés várható, kb.50-150 pontos, akárcsak az irodapiacon, úgyhogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés