Előfizetői tartalom

Német befektető kezébe került a StefániaPark irodaház

Portfolio
A StefániaPark eladásával 2014 első nyílt piaci befektetési tranzakciója jött létre a magyar ingatlanpiacon. Az IVG értékesítette a korábban a Német Szövetségi Köztársaság nagykövetségének otthont adó StefániaParkot. A vevő egy német magántőke befektető, aki az 'A' kategóriás irodaház megvásárlásával az első tranzakcióját hajtotta végre a magyar irodapiacon. A tranzakció értékét a felek nem hozták nyilvánosságra.

A StefániaPark Irodaház 2007-ben került az IVG csoport tulajdonába, ezt megelőzően évtizedeken át Német Szövetségi Köztársaság nagykövetségének adott otthont Zugló diplomata- és villanegyedének központjában. Az 5320 négyzetméter bérbeadó területtel, mélygarázzsal, felszíni parkolóval és saját belső kerttel rendelkező ingatlan 95%-os kiadottságú, legnagyobb bérlője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés