Előfizetői tartalom

Újabb látványtervek a kelenföldi gigaprojektekről

Portfolio
A számos beruházásnak köszönhetően folyamatosan formálódik át Kelenföld, a pályaudvar nyugati oldalán épül a Budapest ONE irodaház, míg a vasút túloldalán épülő Etele Plaza egy új kereskedelmi- és szórakoztatóipari központként funkcionálhat Újbudán az elkészülését követően. A környék fejlődését tovább növelheti a dél-budai “szuperkórház", illetve egy multimodális eszközváltó csomópont tervezett megvalósítása.

A kelenföldi pályaudvar és környéke a 2014-ben elkészült felújítási munkák óta folyamatosan fejlődik, melyben a 4-es metró végállomása is kiemelt szerepet játszik. Kelenföld egy nagyszabású városfejlesztési folyamaton megy keresztül, melynek részeként több jelentős beruházás is zajlik. A Paulinyi-Reith & Partners építész cégcsoport által a területre tervezett épületek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés