17 emeletes toronyházak épülhetnek Újpesten

2016. május 14. 08:45    
nyomtatás
 
17 emeletes lakótornyok építésébe kezd Újpesten a Metrodom. A cég, a válság előtt a CEU-Reality által tervezett, de meg nem valósult lakópark helyére építi új projektjét. A Károlyi István utcánál található 18 467 négyzetméteres területen összesen 660 lakás épül fel. A beruházás keretében új városközpont születik, ahol a lakások mellett kávézók, parkok és közösségi terek is a lakók kényelmét fogják szolgálni. A fejlesztés következtében a IV. kerület központja jelentősen átalakul.


A lakáspiaci kilátásokkal kapcsolatban a cég optimista, a következő években az új építésű lakások iránti erős érdeklődésre számítanak, ami indokolttá teszi egy ilyen volumenű beruházás megvalósítását. A többségében két-három szobás lakások mellett három és négyszobás lakások is készülnek, gondolva a CSOK 10 +10 millióját igénybe vevő nagycsaládosokra - mondta el megkeresésünkre Kiss Gábor, a Metrodom ügyvezető igazgatója.

A 71 000 négyzetméternyi lakótér mellett a földszinten különböző üzlethelyiségek - élelmiszerbolt, fodrászat, bankfiók - nyílnak, valamint játszótér és színpad is rendelkezésre áll majd az új beköltözők és a környéken lakók számára.Erről a területről van szó, a Google Street View 2014-es képén még jól látszik a korábbi projekt reklámja.

A lakások mindegyike az egyre népszerűbb okosotthon technológiával készül, azaz a fűtés és a főbb elektronikus berendezések akár egy okostelefon segítségével távolról is irányíthatók lesznek. Az építkezés 2017 elején kezdődik, a 4 ütemben épülő komplexum utolsó létesítményei 2019 közepén kerülnek átadásra.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium