Előfizetői tartalom

A világvárosok Európában születnek

Portfolio
A tíz "új világváros" közül hét Európában található, derült ki a JLL és a Business of Cities közösen végzett új kutatásából, így a kontinens a modern világvárosok inkubátorának számít. A jelentés szerint Koppenhága, München és Barcelona csak néhány azok közül az új feltörekvő városok közül, melyek egyre növekvő versenyt jelentenek a hagyományos világvárosoknak.

A Globalisation and Competition: The New World of Cities című új jelentés rávilágít arra, hogy egyes európai városok, mint például Berlin, Oslo és Hamburg, mára már egyértelmű versenytársai az olyan nagy múltú világvárosoknak, mint London és Párizs. A jelentés szerint a főbb mutatók* alapján ezek az új világvárosok gyorsan fejlődnek, high-tech-ek és innovatívak, ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés