Előfizetői tartalom

Aranyáron mérik a szállásokat a Sziget Fesztivál alatt

Portfolio
A Sziget Fesztiválra évről évre több tízezer külföldi látogató érkezik, akik nemcsak belépőjegyet, hanem szállást is keresnek az itt tartózkodásuk idejére. A külföldieken túl természetesen a magyarok között is sokan vannak akik a lakhatásukat ebben az időszakban a fesztivál közelében szeretnék megoldani. Az alábbiakban azt néztük meg, hogy szűk két héttel a fesztivál előtt milyen szálláslehetőségek állnak rendelkezésre a fesztivál területén és azon kívül a távolabbról érkező vendégek számára.

Szállások a Sziget területénMegközelítés szempontjából kényelmes, ha a szállásunk a fesztivál területén van, így nem kell kilométereket gyalogolni minden nap az egyes koncertekért, azonban ezen belül is rengeteg lehetőségünk van. Ha a színpadoktól kicsit távolabb, kulturáltabb körülmények között szeretnénk lakni, érdemes valamelyik kempinget választani. Ennek árai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés