Előfizetői tartalom

Budapesten közlekedni? - Ez az igazi kihívás

Portfolio
Hiába nő a biciklisek száma Budapesten, az egyre több forgalomba helyezett autó miatt az araszolgatás, a dugók mérete és ideje is egyre csak kitolódik. Az index.hu cikkében Kürti Gábor, a Magyar Kerékpárosklub elnöke mondta el véleményét a budapesti biciklis helyzetről. Ha pedig jobban körülnézünk biztosan találunk olyan fejlesztéseket Budapesten, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ne váljon teljesen túlterheltté a város a növekvő gépkocsiforgalom miatt pár éven belül.

Az interjú során a Magyar Kerékpárosklub elnöke elmondta, hogy az alapvető fővárosi céljuk, hogy a kerékpárosok részaránya elérje a 10 százalékot, ehhez azonban a 8 milliárdos külön keretet, amit csak a budapesti kerékpáros fejlesztésekre fordít a város, némiképp máshogy kellene felhasználni. A tervek alapján a kerületközpontok fejlesztésére fordítják, ezek mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés