Csak a tervei egymilliárdba kerülnek az óriási fővárosi kézilabdacsarnoknak

2019. május 13. 19:58    
nyomtatás
 
Nettó 995 millió forintért tervezi meg Budapest új, 22 ezer ember befogadására alkalmas kézilabda arénáját a Középülettervező Zrt. - vette észre a 24.hu a KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Nonprofit Zrt.-vel kötött szerződésben.


Kocsis Máté fideszes politikus, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke a szervezet tavaly decemberi rendkívüli ülésén jelentett be több nagyszabású ingatlanfejlesztést a 2022-es magyar-szlovák férfi kézilabda Európa-bajnoksághoz kapcsolódóan, köztük Budapesten egy új, 22 022 fős befogadóképességű aréna megépítését, amely Európa legnagyobb kéziarénája lesz, és itt rendeznék az Eb-döntőt is.

A politikus 2018 nyarán 10-15 milliárd forintra becsülte a Népligetnél felépítendő gigantikus létesítmény költségeit. A nemzetgazdasági szempontból kiemelt projekté nyilvánított csarnok tervezésére azonban nem írtak ki nyílt közbeszerzést, tervpályázat sem volt, a sürgősségre hivatkozva a Középülettervező Zrt. hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban kapta meg a munkát.

Címlapkép: shuttertsock

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium