FONTOS Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája
 
Előfizetői tartalom

Egy listán a világ 50 legveszélyesebb városa: itt nem sokat ér az emberélet

Portfolio
A Mexikóban működő Közbiztonságért és Büntető Igazságszolgáltatásért felelős Állampolgárok Tanácsa évente készíti el felmérését a világ legveszélyesebb városairól. A háborús övezetek kivételével a 100 ezer főre jutó emberölések száma alapján nézi meg, hogy melyik városokban a legrosszabb a közbiztonság. Két éve már mi is bemutattuk a listát, ezúttal a legfrissebb, 2018-as számokat közöljük.

Mivel a felmérés a háborús övezeteket nem veszi figyelembe, ezért a legveszélyesebb helyek nem a Közel-Keleten vagy egyes afrikai országokban vannak, hanem Latin-Amerikában. Két éve az 50 legveszélyesebb városból 43 volt Latin-Amerikában, a legfrissebb felmérés alapján pedig 42. Ebből 15 Mexikóban, 14 Brazíliában, 6 Venezuelában, 2 Kolumbiában, 2 Hondurasban, míg 1-1 város...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés