FONTOS Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat
 
Előfizetői tartalom

Eladják Balatonföldvár legértékesebb telkét

Portfolio
Már most is átalakulóban van Balatonföldvár ma ismert arculata, de hamarosan további változások jöhetnek. A helyi kikötő bővítése mellett elkezdték eladni a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ingatlanjait - írja az mfor.hu. A társaság közlése szerint 30 olyan ingatlan van, amely kilóg a portfólióból, és amiket december elejétől elkezdtek értékesíteni. Az egyik ilyen ingatlan egy balatonföldvári szálloda, ami szintén eladósorba került.

Közvetlenül a tóparton helyezkedik el a Hotel Három Hattyú, amivel kapcsolatban a Közút közölte, hogy - bár még nem világos, kihez kerül a szálloda - arról már döntöttek, hogy végelszámolással megszüntetik a szállodát üzemeltető Közúti Vendégház Kft.-t. Ha ennek hatására bezárják a Három Hattyút, azt a város gazdasága is meg fogja érezni, a Jogar Hotel mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés