Előfizetői tartalom

Elképesztő hány órát töltünk a dugókban évente

Portfolio
Számos európai fővárosban rémálom csúcsidőben autóval közlekedni, a folyamatos araszolgatás, a dugók nagyon sok időt elvesznek az emberek életéből. A statista.com cikkében a legfrissebb adatok alapján egy összesítést készítettek, hogy az egyes fővárosokban, mekkora gondot okoznak a dugók, vagyis, hogy évente hány órával emelkedik meg egy sofőr menetideje a torlódások miatt.

Ha összehasonlítjuk, hogy az egyes európai országok fővárosaiban, hány órát tölt el átlagosan egy gépkocsivezető a dugóban ülve évente, az egyértelmű győztes, (vagy inkább vesztes) Moszkva lesz, ahol 2017-ben mintegy 91 óra volt ez az érték. Második legrosszabbként London 74 órával, harmadikként pedig Párizs végzett 69 órával. Ehhez képest a magyarok még viszonylag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés