Előfizetői tartalom

Elképesztő, hogy mennyit költenek nálunk a külföldi turisták

Portfolio
Az elmúlt napok hírei között találhatunk több olyat is, ami a fővárosi repülőtérrel kapcsolatos újdonságokról szól például, hogy újabb csúcsot ért el az utasforgalom, vagy hogy megnyitották a legújabb reptéri szállodát januárban. Ezek a speciális szegmenst képviselő reptéri szállodák valamelyes eltérnek a hagyományostól, amelyek főként a városnéző turistákra alapoznak. A hotelpiac ezen szűk részének működésére voltunk kíváncsiak, így megkérdeztük az egyik repülőtéri szállodát, hogy milyen a vendégkörük, illetve milyen mutatókkal dolgoznak. Továbbá megnéztük azt is, hogy melyik nemzet turistái költenek a legtöbbet hazánkban.

Szárnyal a reptérMagyarország turizmusa jócskán felpörgött az elmúlt évben, mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy új csúcsot ért el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalma 2017-ben, az utasforgalom túllépte a 13 milliót, ami 15 százalékos növekedésnek számított a korábbi évhez képest. A tavalyi év tavaszától kezdődően minden hónapban legalább egymillió utast...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés