Előfizetői tartalom

Felforgatja a ma ismert világunkat az 5G - Mire kell felkészülni?

Portfolio
A rendelkezésünkre álló brutális adatmennyiség és az egyre újabb technológiák felbukkanása következtében az egyik legfontosabb kérdés ma, hogy a küszöbön álló 5G hálózatok milyen új lehetőségeket nyithatnak meg a lakosság és a vállalatok előtt. Az 5G aktuális helyzetéről, a várható előnyökről és valós igényekről a Future City 2019 konferencián beszéltek a szakértők.

Miért lesz jó az 5G?A legfontosabb kérdés az 5G kapcsán, hogy hány eszközt tudunk késleltetés nélkül hálózatba kapcsolni és ez milyen lehetőségeket teremt. Példaként említhetjük az egymással összeköttetésben lévő autók vagy kamionok kommunikációját. Bár a 4G tekintetében Magyarország kiemelkedő lefedési kapacitással rendelkezik, az 5G-vel további lehetőségek jönnek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés