FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

Fürödni fognak a pénzben a magyar városok - Sok száz milliárdos program, ami mindent felforgat

Portfolio
A Modern Városok Program keretein belül összesen 150-180 milliárd forint jut közvetlenül smart city fejlesztésekre, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ebből az összegből milyen projektek fognak megvalósulni. Kétségtelen, hogy a smart city koncepciójának elterjedése gyökeresen átalakítja majd városainkat, az egyes ötletek és megoldások közül azonban csak azok lehetnek életképesek, amelyek hosszabb távon is nyereségesen üzemeltethetők lesznek.

Smart City 2018 Az utak és a csatornák feltalálása óta nem volt olyan fontos városfejlesztési áttörés, mint a Smart City, azaz az okosváros! Az igazán különleges pedig az, hogy a legkisebb településektől a világvárosokig mindenkit érint. Nézze meg a programot és jelentkezzen most az Önök városa vagy vállalkozása is az eseményre, ahol a téma kiemelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés