Előfizetői tartalom

Gigantikus látványberuházások helyett hosszú távú gondolkodás kell

Szükség van ennyi stadion felhúzására? Csak a foci szerelmeseinek kedveznek az ilyen fejlesztések vagy az ingatlanpiacra gyakorolt hatással mások is jól járnak? Milyen más beruházások véghezvitelére van esély Magyarországon? Sok más mellett ezekről a kérdésekről szól részletesen a Portfolio Property Investment Forum 2014 konferencia, és ezekről beszél az alábbiakban Andrea Sartori, a KPMG Ingatlan-, szabadidő-, turisztikai és sporttanácsadási részlegének kelet-közép-európai vezetője, aki konferenciánk egyik előadója lesz.

Portfolio: Köztudott, hogy Magyarországon jelentős összegeket fordítanak sportlétesítmények fejlesztésére. Ön szerint szükség van ezekre a beruházásokra? Andrea Sartori: A sport - mind a tömegsport, mind az elitsport - fejlesztése ma kiemelt területnek számít Magyarországon. Ez stratégiai döntés, számunkra pedig adottság. A sportlétesítmények körébe tartoznak egyébként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés