Gyorsan elvérzett a dugódíj ötlete

2019. április 16. 17:04    
nyomtatás
 
Tegnap számoltunk be róla, hogy a Budapesti Mobilitási Tervben többek között szerepel a fővárosi dugódíj bevezetése, mint egy 2021 és 2025 között megvalósítandó 3,3 milliárdos projekt. Úgy tűnik azonban, hogy a kormány nem támogatja ennek a bevezetését - írja a 24.hu.


A tegnap megjelent hír kapcsán, illetve Fürjes Balázs egy korábbi januári nyilatkozata alapján, miszerint nem kell a dugódíj bevezetésére számítani, a 24.hu megkereste a Miniszterelnökséget, ahol a díj bevezetéséről a következő nyilatkozatot kapták:

A dugódíjra vonatkozó megállapodás Demszky Gábor volt főpolgármester, valamint az akkori szocialista-szabaddemokrata városvezetéshez köthető. A kormány nem támogatja a dugódíj ötletét.


Ennek alapján a kormány nem tervezi az autósforgalom ilyen fajta megadóztatását. Véleményünk szerint azonban a vita itt még nincs lezárva, a jövőben mindenképpen szükséges lesz valamilyen megoldás keresésére ebben a kérdésben.

2019.04.15 15:33 Újra a tervek között: Jöhet a dugódíj és mind a négy metróvonal meghosszabbítása?

Gyorsan elvérzett a dugódíj ötlete

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium