Előfizetői tartalom

Így alakul át a Fővárosi Állat- és Növénykert - Végéhez közelednek a munkálatok

Portfolio
Javában zajlik az Állatkert bővítéseként a Pannon Park, és annak központi építménye, az úgynevezett biodóm kivitelezése, melynek keretében hamarosan elkészül az a vázszerkezet, amely a majdani fedett park fölé boruló fényáteresztő teflonmembránt fogja hordozni. A Pannon Park beruházás csaknem 5 hektárnyi területen, mintegy 44 milliárd forintból valósul meg.

Az Állatkert az elmúlt években összesen csaknem 8 hektárnyi új területtel gyarapodott. Az új területeken négy nagy fejlesztés megvalósítását határozták el: új kiszolgáló zóna (2017. június 22-én került átadásra); Holnemvolt Vár - az Állatkert új játszóparkja (2018. május 17-én nyílt meg); Pannon Park Hermina Garázs Ezek közül a Pannon Park a legnagyobb szabású...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés