Előfizetői tartalom

Így fog kinézni a legújabb budai egyetem (képek)

Portfolio
Folytatódik a budapesti Testnevelési Egyetem fejlesztése, a második szakaszban a Csörsz utcai sportpályák és multicsarnok látványtervei is nyilvánosságra kerültek. Az atlétikapálya, az élőfüves futballpálya és a teniszpályák mellett egy 1500 fős mozgatható lelátóval rendelkező multicsarnokot is kialakítanak - szerepel a TSPC Csoport oldalán.

Budán, az Alkotás utca - Győri út - Kiss János altábornagy utcák ölelésében indul a főváros legnagyobb campusfejlesztése. A Testnevelési Egyetem területe több ütemben, mintegy 78 ezer négyzetméteren épül és újul meg a következő években. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az új épülettömb tetején található 9000 négyzetméteres tetőre is sportpályákat képzeltek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés