Előfizetői tartalom

Ilyen, amikor egy jövőkép valósággá válik: drónok szállítják ki a csomagokat Kínában

Portfolio
Elindította városi drón szolgáltatását a DHL Express, melynek során elsőként Kínában kezdte meg stratégiai partnerségét az EHang céggel. Az új szállítási mód egyik legnagyobb előnye, hogy az eddig 40 perces leadási időt 8 percre csökkenti. A normál közúthoz viszonyítva így 80 százalékkal költséghatékonyabb a kézbesítés folyamata, továbbá csökkenti az energiafelhasználást és a szén-dioxid kibocsátást is.

A stratégiai együttműködés célja, hogy létrehozzanak egy teljesen automatikus, intelligens, smart drón által végrehajtott szállítási szolgáltatást, melynek során drónok segítségével küzdik le a háztól-házig kézbesítés akadályait Kína nagyvárosaiban."Ez egy izgalmas időszak a logisztikai szektort tekintve, a kínai gazdaság és a határokon átnyúló kereskedelem növekszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés