Előfizetői tartalom

Íme a legtutibb kütyük, amik feldobják a mindennapjainkat

Portfolio
Az új okoskütyük tárháza szinte végtelen, a lehetőségeknek és az érdeklődési körnek megfelelően bárki megtalálhatja a kedvencét. A legnagyobb előnyük, hogy nemcsak feldobhatják a szürke hétköznapokat, de akár az életünket is megkönnyíthetik. Ilyen lehet az okos kávéfőző, ami magától, az előre beállított kedvenc kávénkat készre főzi, mire eljutunk a gépig, vagy egy takarítórobot, ami elvégzi a takarítást, mire hazaérünk. Ezek közül néhányat mutatott be a Bosch a cikkében, illetve egy vicces videóban. Neked melyik tetszik a leginkább? Szavazz!

Az egész életünket behálózzák azok az okoskütyük, amik sokak szerint jelentősen megkönnyítik, kényelmesebbé teszik a mindennapokat, persze vannak olyanok is, akik szeretnék inkább elkerülni a túlzott technológia térnyerését az otthonukban. Akik az előbbi csoportba tartoznak, és nyitottak a legextrémebb okos megoldások iránt, azoknak valószínűleg tetszeni fog a Bosch által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés