Íme a legtutibb kütyük, amik feldobják a mindennapjainkat

2019. február 7. 10:50    
nyomtatás
 
Az új okoskütyük tárháza szinte végtelen, a lehetőségeknek és az érdeklődési körnek megfelelően bárki megtalálhatja a kedvencét. A legnagyobb előnyük, hogy nemcsak feldobhatják a szürke hétköznapokat, de akár az életünket is megkönnyíthetik. Ilyen lehet az okos kávéfőző, ami magától, az előre beállított kedvenc kávénkat készre főzi, mire eljutunk a gépig, vagy egy takarítórobot, ami elvégzi a takarítást, mire hazaérünk. Ezek közül néhányat mutatott be a Bosch a cikkében, illetve egy vicces videóban. Neked melyik tetszik a leginkább? Szavazz!


Az egész életünket behálózzák azok az okoskütyük, amik sokak szerint jelentősen megkönnyítik, kényelmesebbé teszik a mindennapokat, persze vannak olyanok is, akik szeretnék inkább elkerülni a túlzott technológia térnyerését az otthonukban. Akik az előbbi csoportba tartoznak, és nyitottak a legextrémebb okos megoldások iránt, azoknak valószínűleg tetszeni fog a Bosch által készített rövid frappáns videó, amiben bemutatnak néhányat ezek közül. Csak, hogy párat említsünk: okos kávéfőző, fűnyíró, sütő, vagy éppen takarítórobot.Melyik kütyü tetszik a legjobban?
Okos kávéfőző
Okos fűnyíró
Időjárás előrejelző ruhásszekrény
Takarítórobot
Okos fűtés
Kivetítős konyhapult
Okos sütő


2019.01.09 16:45 Ez lesz a jövőnk? Ruhahajtogatógép, szupertévék és lábakon járó autó?
2019.02.06 14:28 Tíz dolog, ami feje tetejére állítja az ingatlanpiacot

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium