Előfizetői tartalom

Itt történt a legutóbbi amerikai csoda: az NFL döntő helyszíne

Portfolio
Most zajlott az Egyesült Államok egyik legmeghatározóbb sporteseménye, az amerikaifutball-bajnokság, vagyis az NFL döntője. Nemcsak a rajongóknak volt ez fontos esemény, ingatlanpiaci és építészeti szempontból is érdekes a téma, hiszen a meccs a viszonylag új, több száz milliárd forintnak megfelelő U.S. Bank Stadiumban került megrendezésre. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a komplexumról, illetve mutatjuk a képeket, amelyeken jól látszik, hogy az amerikai lakosság az épülettel is igyekszik demonstrálni, hogy mennyire fontos eseményről van szó.

Figyelem: a cikk végén szereplő szürke boxban a meccs végeredményéről is írunk, így aki még nem szeretné megtudni az eredményt, annak ajánljuk, hogy csak óvatosan görgessen lefelé. Az Archdaily egy korábbi cikke szerint az építészet képessége arra, hogy összehozza az embereket talán az egyik legnagyszerűbb is egyben, emberek tízezrei gyűlnek össze egy helyen és időben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés