Előfizetői tartalom

Jelentősen olcsóbb lesz a parkolás Ferihegyen

Portfolio
Elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vállalásait, így csökkenni fognak a behajtás és a parkolás díjai. A csökkentett díjak és kedvezmények 2019. december 31-ig lesznek elérhetők, ezzel is biztosítva a jelenlegi hatékony verseny fennmaradását a hosszú távú parkolás piacán. A GVH jogsértést nem állapított meg az ügyben, bírságot nem szabott ki.

A GVH azt vizsgálta, hogy a vállalkozás által meghatározott és alkalmazott behajtási és várakozási díjak, illetve feltételek alkalmasak-e a parkolási, és az ahhoz kapcsolódó transzferszolgáltatást nyújtó vállalkozások kizárására az érintett piacról a repülőtér környezetében. A GVH a Budapest Airport Zrt. vállalásai alapján kötelezettségként írta elő, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés