Előfizetői tartalom

Kiderült, ki csinálhatja a BMW-gyár területi előkészítését

Portfolio
Kiderült ki végezheti és mekkora forrásból a debreceni leendő BMW-gyár tereprendezési munkálatait, pontosabban Debrecen Észak-Nyugati Gazdasági Övezetének bel- és csapadékvíz elvezetéséhez szükséges földmunkákat. A nyertes pályázó a Market Építő Zrt. lett, a keretösszeg pedig 22,3 milliárd forint, amint az a 24.hu cikkében, valamint az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer honlapján is olvasható.

A Market Építő Zrt. végezheti a leendő BMW-gyár mintegy 400 hektáros területű telek bel- és csapadékvíz elvezetésének kialakítását, a hozzá kapcsolódó tereprendezési munkák elvégzését (földmunkák) és a kivitelezési munka megvalósításához szükséges tervdokumentáció elkészítését. Mindezeket összesen 22,3 milliárd forintból fogja várhatóan elvégezni a cég....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés