Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyien használják az új reptéri expresszbuszt

Portfolio
Naponta 2000 utas veszi igénybe az új repülőtéri 100E jelzésű expresszbuszt, amely Ferihegy és a belváros között közlekedik. A külföldi turistáknak vagy az utazni vágyóknak a taxik kivételével minden közlekedési eszköz használata esetén át kell szállniuk, akár metróval vagy vonattal utaznak, így a közvetlen busszal sokat spórolhatnak az utazási időn - szerepel a Magyar Idők cikkében.

A belvárosból közvetlen, átszállásmentes eljutást biztosító 100E autóbusz július 8-án kezdte meg a működését, naponta 2000 utast szállít, ami átlagosan 30 főt jelent egy-egy járaton. A Deák Ferenc térről hajnal 4 órától 23:30-ig félóránként indul minden egész és fél órakor, a repülőtérről az első járat hajnal 5 órakor, az utolsó járat pedig 0:30-kor indul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés