Előfizetői tartalom

Kiderült, mikortól lesz látogatható az állatkerti biodóm

Portfolio
Folyamatosan építik, pár hónap csúszásra azonban számítani kell az Állatkert bővítéseként épülő Pannon Park, és annak központi építménye, az úgynevezett biodóm átadásában. Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója, az InfoRádió Aréna című műsorában jelentette be, hogy várhatóan mikortól lesz látogatható a központi építmény.

A Pannon Park beruházás csaknem 5 hektárnyi területen, mintegy 44 milliárd forintból valósul meg, a park szabadtéri bemutatóhelyei egy 1,7 hektáros központi építményhez, egy úgynevezett biodómhoz csatlakoznak, amely lényegében egy fedett parkként kerül kialakításra. Vagyis a biodómban is lesznek állattartó terek, sétányok és növényzet, de mindez egy nagy "búra" alatt.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés