Lángokban áll egy raktár Angyalföldön

2018. június 13. 10:53    
nyomtatás
 
Kigyulladt egy műszaki berendezések raktározására szolgáló háromezer négyzetméteres raktárépület Budapesten, a Frangepán utcában. Jelenleg több, mint ötven fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltó tíz vízsugárral próbálja megfékezni a lángokat, valamint megakadályozni, hogy a tűz továbbterjedjen a szomszédos irodaépületre. A környékről több száz embert kísértek biztonságos helyre - olvasható a Katasztrófavédelem.hu honlapján.


Az Index információi szerint egy számítástechnikai nagykereskedés raktára ég és a raktár mellett van egy szerviz is. A Frangepán utcát lezárták, a környéket kiürítették, így nincs veszélyben senki. A környéken egyébként több 'B' és 'C' kategóriás, telephellyel egybekötött iroda található és a szomszédban működik a Kodolányi János Főiskola is.

Lángokban áll egy raktár Angyalföldön

További fotók a helyszínről erre a linkre kattintva érhetők el.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium