Előfizetői tartalom

Leszámol a kormány a budapesti felhőkarcolókkal! - Reagált a Mol

Portfolio
Budapesten a legmagasabb épület 65 méter magas lehet - jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 106. Kormányinfón. Egy friss, már a parlament előtt fekvő törvényjavaslat értelmében a kormány nem engedné, hogy Budapesten 65 méternél magasabb ingatlan épüljön. Ezt Lázár János csütörtökön meg is erősítette, ami azt bizonyítja, hogy ez nemcsak egy ötlet, hanem konkrét kormányzati terv.

Azt, hogy pontosan kit szeretne a kormány meggátolni ezzel a törvénymódosítással, hogy 65 méternél magasabb épületet építsen Budapesten, arra csak vélelmeink lehetnek, hiszen ilyen magas épületet mostanában nem sokan jelentettek be Budapesten. Az egyik ilyen projekt a Mol Campus elnevezésű gigaberuházás a Kopaszi-gátnál a BudaPart városközpont projekt keretében. A Mol egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés