Előfizetői tartalom

Mackónadrágban, ittasan mennek állásinterjúra a magyar csúcséttermekbe

Portfolio
Keményen fogalmazott a munkaerőpiaci helyzetről egy friss interjúban Lizsicsár Miklós, a St. Andrea Étterem üzletvezetője.

Az évtizedek óta a csúcsgasztronómiában dolgozó szakember a Dining Guide szaklapnak arról beszélt, nagyon komoly probléma a munkaerő hiánya és minősége az ágazatban, már a csúcséttermek szintjén is. Lizsicsár úgy látja, hogy mára az egész terület érintett, a vendéglátás minden szegmense. A bejegyzés megtekintése az Instagramon St. Andrea Restaurant...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés