Előfizetői tartalom

Magyar Termék Nagydíjat kapott a SkyCourt

Portfolio
Magyar Termék Nagydíjat kapott a Budapest Airport 2. Terminál SkyCourt épületének acélszerkezete. Bár nemzetközi viszonylatban létezik több hasonló konstrukciójú létesítmény - amelyek szintén repülőterek - az építmény acélszerkezete a hazai és a közép-európai piacon egyedülállónak számít. A teljes projekt az infrastrukturális beruházásokkal együtt 100 millió euróba került.

A Ferihegy T2 Terminál bővítése és modernizációja a BUD Future program keretein belül zajlott. Ennek egyik legfontosabb és leglátványosabb eleme a SkyCourt vagyis Égi Udvar megépítése, amelynek szerkezete a repülés szabadságát szimbolizálva egy szárnyat formál. A teljes projekt az infrastrukturális beruházásokkal együtt 100 millió euróba került, és összesen 24.000 nm...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés