Megtörtént, amitől annyian rettegtek - Beállt a város

2019. július 8. 09:40    
nyomtatás
 
Ahogy azt előre meg lehetett jósolni, a 4-6-os villamos felújítási munkái miatt újra ráköszöntött az autósokra a dugós játék. A Margit körút Széna tér és Török utca közötti szakaszán pedig pótlóbuszok járnak, írja az Index, meg személyesen is tapasztaltuk. Nekünk a most már új Széll Kálmán szoborral is rendelkező Széll Kálmán térről (ex Moszkva tér) a metrós kiváltás jött be a legjobban. Autósoknak viszont nincs ötletünk, csak annyi, hogy rakják le a kocsit, és szálljanak metróra, hévre, vagy elektromos rollerre vagy robogóra, most úgyis tökéletes az idő hozzá.


Az Index munkatársainak ma reggeli okonyomozása kiderítette, hogy a Nyugati pályaudvartól egészen a Margit híd budai hídfőig lépésben sem nagyon lehet közlekedni, a pótlóbuszok és az autók is álltak. A pótlóbuszok ráadásul nem tudnak végig a síneken közlekedni, és az utasokat is a csak a buszmegállókban tudják felvenni, lerakni.

Az Árpád fejedelem útján, az Óbudáról a Margit híd felé tartó oldalon is nagy torlódás alakult ki. De a hétvégén sem volt jobb a helyzet, ugyanis a hármas metró helyett csak pótlóbuszok közlekedtek, így a Nyugatitól kezdve gyakorlatilag egymást érték a pótlóbuszok.

A témával részletesebben az alábbi cikkeinkben foglalkoztunk:

2019.07.03 12:05 Idegesít a 4-es, 6-os villamosvonal nyári felújítása? - Pedig lesz még ilyen!
2019.07.03 11:23 Szombattól indul az újabb káosz, Budán kezdődik a 4-6-os villamos felújítása
2019.06.15 08:12 Mától buszok pótolják a 4-es és a 6-os villamost a Nagykörúton

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium