Megvan, ki újíthatja fel az M1-es autópályát Budapest és Tatabánya között

2019. augusztus 14. 15:12    
nyomtatás
 
Kiderült, ki újíthatja fel az M1-es autópályát Budapest és Tatabánya között. Az említett útszakasz rekonstrukciója során több mint 280 ezer tonna aszfaltot építenek be, és a burkolatfelújítás mellett hídfelújításokat is végeznek - írja a Magyarépítők.


Az uniós közbeszerzések honlapján megjelent az M1-es autópálya közbeszerzésének eredménye. A pálya a Biatorbágynál található 16+100-as kilométerszelvény és a Tatabányánál levő 61+800-as kilométerszelvény között újul meg összesen nettó 17,5 milliárd forintos szerződéses értéken.

A burkolatfelújítási és hídfelújítási munkákat két részprojektben valósítják meg:
  • az autópálya jobb oldalán a Swietelsky Magyarország Kft. és a Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a kivitelező,
  • míg a bal oldal felújítása az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft. feladata.

A beruházó Magyar Közút Nzrt. korábbi közleménye szerint a munkálatok sávelhúzásos terelés mellett augusztus 6-án már elkezdődtek. A projekt várhatóan novemberben zárul le. Júliusban előkészítő munkákat végeztek, mintegy 3000 tonna aszfalt felhasználásával, a most indult szakaszban pedig összesen több mint 280 ezer tonna aszfaltot építenek be a szakemberek.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium