Előfizetői tartalom

Milliárdokkal száll be Dubaj a német ingatlanpiacra

Portfolio
A dubaji Rasmala befektetési bank megvásárolta az Amazon legújabb 90 ezer négyzetméteres németországi elosztóközpontját. A tranzakció 145 millió dollár (37 milliárd forint) volt. Ezzel egyidőben a bank egy a Decathlon leányvállalatához tartozó logisztikai központot is megvásárolt 40 millió dollárét (kb. 10 milliárd forint).

Dubaji bank a német piaconA Rasmala befektetési banknak nem ez az első jelejtős tranzakciója. 2017 márciusában 82 millió dollárért már az Amazon skóciai elosztóközpontját is megvásárolta, amely ugyancsak 90 ezer négyzetmétert tett ki. Ezeken túl a cég a tavalyi évben 48 raktárat vásárolt a Dubai Investments Parkban 68 millió dollárért, kibővítve a már meglévő 72 egységet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés