Előfizetői tartalom

Neve is van: Budapest

Portfolio
Egy dokumentumfilm-sorozat arról, hogy milyen valójában Budapest, hogy milyen irányba halad a város, hogy mindaz, ami városlakóként nap mint nap történik körülöttünk az komplexen nézve mit is eredményez a város egészét tekintve. Egy film Budapestről, közel 2 millió ember lakhelyéről, egy állandóan mozgó, változó, élettelteli, és sokszínű városról, ami egyszerre világszenzáció, otthon, menedék, lehetőség, kihívás, gyötrelem, és megannyi érzés az itt élők és az ide látogatók számára.

Így írnak alkotásukról a rendezők. Túlzásra hajlamos újságírók Budapestet időnként európai Hollywoodként emlegetik. Persze nem minden produkció azért jön ide, amire mi büszkék vagyunk. Van olyan stáb, amelyet a város gyönyörű fekvése és építészeti értékei vonzanak ide, de olyan film is akad, amelynek kopott, lepusztult háttérre van szüksége. Milyen is Budapest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés