Előfizetői tartalom

Pár órán belül felfüggesztik a nagy építőipari pályázatot!

Portfolio
Mivel a 6 milliárd forintos keretet immár kétszeresen túligényelték, ezért ma délelőtt arról adott ki tájékoztatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium, hogy felfüggeszti a hazai építőipari vállalkozások technológiai korszerűsítését célzó pályázatot és már csak csütörtök (május 9.) délelőttig fogadják be a támogatási kérelmeket.

Nemcsak a pályázatot kezelő szervezet, az ÉMI Nkft. hivatalos honlapján, hanem az EU-pályázatokkal kapcsolatos hivatalos kormányzati oldalon is megjelent ma egy közlemény, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy mivel az április 17-én megnyílt építőipari pályázat 6 milliárdos keretét immár kétszeresen túligényelték, ezért a szabályoknak megfelelően felfüggesztik a kiírást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés