Előfizetői tartalom

Szárnyal a budapesti konferenciaturizmus

Portfolio
Négy helyet lépett előre Budapest a nemzetközi konferenciaturizmus tekintetében, amivel az európai helyszínek közül a 12. helyen van - írja a Konferen ciaszervezők Nemzetközi Szövetsége (ICCA) alapján a Magyar Idők. A tavalyi évben világszerte 12 500 nemzetközi konferenciát tartottak, a legtöbb nagyrendezvénynek Barcelona adott otthont.

Főként a különböző szakmai szövetségek által rendezett események száma nőtt globálisan. A tavalyi év fontos változása, hogy a legnépszerűbb konferenciahelyszínek versenyében Barcelona - megelőzve Bécset és Párizst - az első helyre ugrott. A francia fővárost követi Berlin, London és Szingapúr, ezeken kívül Madridban és Prágában rendezik a legtöbb, országok közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés