Előfizetői tartalom

Szerdán hatástalanítják a bombát - Így változik a budai tömegközlekedés

Portfolio
Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, útlezárásokra kell számítani a BAH-csomópont környékén 2019. április 10-én, szerdán napközben, mert világháborús bomba hatástalanítását végzik. Tervezetten reggel 8 órától kezdődően kiürítik, majd lezárják a forgalom elől a csomópontot, valamint az Alkotás utca, a Hegyalja út, az Avar utca és a Csörsz utca egy-egy jelentős szakaszát. A tömegközlekedés az alábbiak szerint változik - olvasható a BKK oldalán.

Reggel 8 órától az érintett területen belüli megállókban a 8E, a 108E, a 110-es, a 112-es és a 212-es buszra csak felszállni lehet, arról leszállni nem, míg a 17-es és a 61-es villamos megállás nélkül áthalad. Várhatóan 11 óra után az érintett közösségi közlekedési járatok a lezárt területet elkerülik; Kelenföld és Újbuda felől a belváros felé ebben az időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés