Előfizetői tartalom

Tarlós: szeretném, ha a fővárosban egységes lenne a parkolási rendszer

Portfolio
Többek között a fővárosi parkolási rendszer egységesítése és a dugódíj volt a fő téma Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatóján. A dugódíj kapcsán elmondta, hogy nem jelentheti ki, hogy soha nem lesz bevezetve, a 4-es metró támogatási szerződésében ugyanis kötelezettséget vállaltak erre, a parkolásról pedig úgy nyilatkozott, hogy az egységesítés esetén a közösségi közlekedés büdzséjébe mehetne a befolyt összeg - írja az Index.

Szeretném, ha a fővárosban egységes lenne a parkolási rendszer, jelentette ki Tarlós István főpolgármester a sajtótájékoztatón. Hozzátette, hogy bár formálisan egységesnek tűnik, ne felejtsük el, hogy a főváros a kerületek kérésére jelöli ki a fizetős zónákat. Azt is elmondta, hogy ha még egyszer meghallja a kerületektől, hogy a főváros dönt a fizetős zónákról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés