Előfizetői tartalom

Újabb zűrzavar a Bálna körül

Portfolio
A kormány egy rendeletmódosítással a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vagyonkezelésébe adná a nemrég megvásárolt Bálna épületét, a Magyar Közlönyben megjelent jogszabály alapján. Úgy tűnik azonban, hogy az ehhez szükséges törvény- és rendeletmódosításokat úgy egészítették ki egy 1. számú melléklettel, hogy a meglévő rendeletnek már van egy ugyanilyen számú melléklete, aminek semmi köze a turisztikai jelentőségű ingatlanokhoz - írja a hvg.hu.

Még márciusban írtunk róla, hogy eladja a fővárosi önkormányzat az államnak, a Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központot és a vele funkcionálisan egységet képviselő ingóságokat nettó 11 milliárd 223 millió 970 ezer forintért.Kapcsolódó cikkünk2019.03.27Eladja a Bálnát a fővárosi önkormányzatMost, a Magyar Közlönyben megjelent jogszabály alapján a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés