Előfizetői tartalom

Versenyfutás az idővel - Bírni fogja a reptér a hatalmas mértékű forgalombővülést?

Parkoló és raktárhegyek, pörgős boltok és kellemes hotelszobák. Végre fut a szekér Ferihegyen és környékén, ahol bőven van még terület a bővülésre. A Budapest Airport 2020-ig tartó, mintegy 60 milliárd forintos beruházássorozata nyomán kezd nemzetközi szintűvé válni a közlekedési, a vendéglátási és a kereskedelmi ingatlanok infrastruktúrája. A bővülés folyamatos, és már nem csupán a Budapest Airporthoz tartozó területen, hanem a szomszédos fővárosi és Pest megyei övezetekbe nis fontos fejlesztések kezdődtek.

Akkor lesz itt igazi fejlődés, ha majd a sok bolt, raktár, iroda és hotel mellett lesz egy kis fel- és leszállás is- viccelt a legnagyobb brit repülőtér-üzemeltető cég egyik vezetője Budapesten, miután átvették a ferihegyi objektumot. Ez 2005-ben történt, de a britek regnálása csak másfél évig tartott (noha 75 évre kaptak jogot). Ilyen rövid idő alatt még nem érhették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés