Előfizetői tartalom

Veszélyben az ingatlanos cégek jövője a saját vezetőik miatt

Portfolio
Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a technológia milyen mértékben fogja hamarosan átalakítani az ingatlanpiacot, azok pedig akik ezt figyelmen kívül hagyják, pillanatok alatt elveszíthetik piacvezető pozíciójukat. Az alábbiakban öt fontos kérdést járunk körül, amelyek a MIPIM PropTech Europe párizsi konferenciáján hangzottak el, ahol kollégánk a Property Forum képviseletében személyesen követte az eseményeket.

A mesterséges intelligencia megváltoztatja a technológiák használatátAz internethez csatlakozó eszközök száma hatalmas robbanás előtt áll. Ma még nehéz megmondani, hogy milyen területeken fogjuk ezt leginkább használni, de az biztos, hogy a mesterséges intelligencia (AI) észrevétlenül fog a mindennapi életünkbe beépülni. Bár az AI képes bármilyen logikai feladatot elvégezni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés