Videón a világ legmagasabb felhőkarcolójának építése

2018. március 4. 07:30    
nyomtatás
 
Szaúd-Arábiában épül a világ legmagasabb épülete, ami ha elkészül, eléri majd az egy kilométeres magasságot. A Jeddah Tower jelentősen magasabb lesz a mostani rekordernél, a Burj Khalifánál is. Az alábbiakban a CNN videóján nézhetjük meg, hogy áll most az építkezés.


Bár a munkálatokat a legelső tervek szerint már 2017-ben be kellett volna fejezni, a csúszások miatt jelenleg 2020-ra várható az átadás. Az épület egyébként a Szaúd-Arábia második legnagyobb városába tervezett új üzleti negyednek lesz a központi eleme. A várható összköltség a Business Insider szerint elérheti a 2,2 milliárd dollárt.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium