Portfolio.hu könyvesbolt

A piac varázslói 2.

Szerző: Jack D. Schwager
Ár: 5,490 Ft.
Kiadás éve: 2016
   
Kiadó:T-bálint Könyvkiadó
Oldal:376
ISBN:978-615-5698-00
 vagy vissza a könyvesboltba

Egyetlen szerzõ – sem élõ, sem holt – nem büszkélkedhet a piaci spekulációról mint hivatásról készített ilyen gazdag és értékes feljegyzésekkel és dokumentációval, mint Jack Schwager. Spekulánsok egész generációja köszönheti sikerét legalább részben A piac varázslóinak. Kétségtelen, hogy a mintegy negyedszázad alatt elkészült közel 60 beszélgetést tartalmazó Market Wizards sorozat 80 év múlva is éppolyan idõszerû lesz, mint napjainkban az Egy spekuláns feljegyzései.
Melyik kezdõ és ambiciózus kereskedõ nem szeretné a világ legsikeresebb és legtapasztaltabb tradereit hallgatni és tanulni tõlük? A piac varázslói sorozat magyar nyelven megjelent két kötete pontosan ezt ígérik: Jack Schwagernek hála bepillanthatunk a részvény-, kamat-, deviza- és határidõs piacok legnagyobb spekulánsainak elméjébe, beülhetünk a dolgozószobájukba, megismerhetjük saját történetüket, és megtudhatjuk sikerük titkát.
Pontosabban azt, hogy nincs itt semmiféle titok. Elképesztõ teljesítményük mögött mindössze kõkemény munka, pszichéjük kordában tartása és a piacokkal szembeni alázat áll.

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium