Portfolio.hu könyvesbolt

Agrárszektor 2016 - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban

Szerző: A Portfolio és az agrárszektor.hu szerkesztésében
Ár: 1,490 Ft.
Kiadás éve: 2016
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:174
ISBN:2064-9703
 vagy vissza a könyvesboltba

A Portfolio és az agrárszektor.hu idén már harmadik alkalommal publikálja a hazai agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségének listáját. Az összeállításban minden évben vannak meglepõ és kevésbé meglepõ fordulatok, oszlopos tagok és újonnan berobbanó arcok is. Egy biztos, a hazai agrárium minden éve eseménydús, bõségesen szolgáltat izgalmakat és érdekes sztorikat.
Hogy kik az agrárium legbefolyásosabbjai? Egyeseknek agrármágnások, zöldbárók, nagytõkés agrároligarchák, másoknak zsenik, álmodozók, profi topmenedzserek, született csúcsvezetõk, sikeres vállalkozók vagy szaktekintélyek. Ismerkedjen meg velük most közelebbrõl!
A magazin nem csupán toplista, hanem ágazati évkönyv is egyben, így a lehetõ legszélesebb spektrumban dolgozza fel a magyar agrárszektor legfontosabb ügyeit - legyen szó uniós agrárpolitikáról, földügyekrõl, inputpiaci folyamatokról, traktorgyártásról, állattenyésztésrõl, géntechnológiáról, klímaváltozásról vagy agrárstartupokról. Szakcikkek, interjúk, elemzések egy helyen, mindenrõl, ami 2016-ban a leginkább foglalkoztatta a magyar agráriumot.

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium